Målare Stockholm logotyp

Målare Stockholm

Vad drömmer du om att få fixat? | 08-121 464 00

Tjänster

Vi åtar oss de allra flesta uppdrag inom måleri, men vi är även experter på el, badrum och andra byggprojekt. Om du exempelvis ska renovera badrummet kan vi alltså åta oss totalentreprenaden och ta ansvar för hela ditt renoveringsprojekt. 

Din bygg- och målerifirma i Stockholm

Med oss som totalleverantör är du garanterad ett perfekt resultat, fantastisk service och inte minst prisvärda tjänster. Vi använder oss av pålitliga underleverantörer både vad gäller material och tjänster, som kan leverar det både du som kund och vi som entreprenörer kräver, till rätt pris och utan att tumma på kvaliteten. 

Måleritjänster

Vi strävar efter att kunna erbjuda ett heltäckande utbud av tjänster inom måleri. Även om du inte hittar det du letar efter i listan nedanför är du alltid välkommen att kontakta oss med din förfrågan så ska vi göra vårt bästa för att hitta en lösning. 

Väggmålning - takmålning - snickerimålning - tapetsering - fasadmålning - trapphusmålning - våtrumsmålning - fönstermålning - golvmålning - målning av luckor - grundligt förarbete - bredspackling - finspackling - renovering 


Oavsett om du anlitar oss för endast måleri eller även andra tjänster får du service i särklass som präglas av noggrannhet och känsla för detaljer. Vårt fokus är att leverera ett slutresultat som är precis som du vill ha det, utan att du behöver bekymra dig om alla steg på vägen - det är vårt jobb!

Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med våra tjänster åtgärdar vi eventuella problem. Det ska vara tryggt att vända sig till oss! Glöm heller inte bort att du kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss. Avdraget i kombination med våra konkurrenskraftiga priser gör det synnerligen prisvärt att ta hjälp av proffs med ditt renoveringsprojekt. 

Måleri och bygg

Att måla om är ett enkelt sätt att förändra helhetsintrycket av ett rum, dörrar, fönster, interiör eller en hel fastighet. Våra erfarna målare i Stockholm använder uteslutande färger och verktyg av högsta kvalitet och kan hjälpa dig att hitta den perfekta kulören. Vi kan även hjälpa dig med andra byggprojekt. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer. 

nymålat badrum

Badrum

Ett inbjudande och fräscht badrum är en av de i särklass viktigaste delarna av din bostad. När du tar hjälp av oss med badrumsrenoveringen är vi lyhörda för dina önskemål och ser till att resultatet blir som du önskar, samtidigt som vi garanterar att tätskikt, el och VVS är säkert enligt rådande branschstandard. Ett noggrant underarbete är A och O för att förebygga skador och se till att ditt badrum är i samma utmärkta skick även om tio år. Läs mer på sidan badrumsrenovering Stockholm - där finns all information om hur vi arbetar med badrumsrenovering.

El 

Vi är experter på el! Oavsett vad du behöver hjälp med har vi specialistkompetensen som krävs för säkra elinstallationer. Vi hjälper dig med allt från det lilla till det stora inom el. Inget jobb är för stort eller för litet – från byte av glödlampor till byte av elcentraler.

Utöver måleri erbjuder vi även en rad andra tjänster inom byggsektorn!