Målare Stockholm logotyp

Målare Stockholm

Vad drömmer du om att få fixat? | 08-121 464 00

Om oss

Vi på Vasastans måleri är specialister när det kommer till måleri, bygg, badrum och el. Vårt mål är alltid att tillgodose kundens önskemål utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet enligt rådande branschstandard samt fackets rekommendationer. Vi är alltid lyhörda för dina önskemål och hjälper dig att förverkliga dina idéer och drömmar.

Allt inom måleri och bygg

Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att du får en tjänst, utförd av seriösa hantverkare, som lever upp till högt ställda kvalitetskrav utan att det behöver kosta för mycket. Vi är glada att kunna erbjuda mycket prisvärda tjänster och den bästa tänkbara service utan att någonsin tumma på kvaliteten.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

 

Några av våra samarbetspartners:

ahlsell alcro färg beckers färg
bygghemma byggole cramo
flugger färg fredells färg kakelspecialisten
linoleumkompaniet teknos Xl bygg

En målare för alla i Stockholm 

Mångsidigheten är vår styrka. Vi åtar oss alla typer av målerier och vi hjälper allt från företag vidare till privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er. Storleken på uppdragen är oväsentliga - vi har kunskap och personal för att klara av såväl mindre som större projekt. Fokuset ligger alltid på nöjda kunder och för att det målet ska nås finns inga genvägar. Vi jobbar alltid hårt, effektivt och med ett tydligt fokus på den små detaljerna. Det ger en perfekt helhet.

Vill du ha hjälp med ett måleri - in- eller utvändigt - i sommar så kan vi lösa detta utan någon fysisk kontakt med dig. Du kan skicka över information via filmer eller bilder och därefter så kan vi lämna en offert på jobbet. Hälsan och säkerheten går alltid först - både för oss och för dig som beställare. Tillsammans tar vi oss igenom detta! Välkommen att kontakta oss redan idag. 

Du får vad du betalar för

Vasastans Måleris målare är hundraprocentigt dedikerade samtliga uppdrag och beställare. Detta innebär att du ska få ett arbete av absolut högsta kvalitet och det innebär även att dina pengar ska vara välinvesterade. Du betalar oss för att vi ska göra ett jobb du själv inte kan göra. För oss är det givet att den kostnaden inte ska gå till att någon står och och har privata samtal i telefonen, surfar eller skickar en massa sms. Vi fokuserar fullt ut på arbetsuppgiften och vi ger dig valuta för pengarna.

Vi har en stor personalstyrka och det innebär att vi kan åta oss flera uppdrag som samkörs med varandra. Genom god planering kan vi hjälpa flera olika beställare samtidigt och detta utan att någon blir lidande. Alla erbjuds samma professionalism och samma höga kvalitet på arbetet. Alla kunder är lika viktiga och vi åtar oss inte fler uppdrag än vad vi har kapacitet att klara av!

Vi är en helhetsentreprenör inom bygg & måleri, vad kan vi hjälpa dig med?