Målare Stockholm logotyp

Målare Stockholm

Vad drömmer du om att få fixat? | 08-121 464 00

Trapphusmålning Stockholm

Välkommen till en byggfirma som erbjuder trapphusmålning och en rad andra hantverkstjänster till bra priser.

Börjar det bli slitet i bostadshusets trapphus? Har färgen börjat flagna och gett entrén ett mindre inbjudande intryck? Välkommen att kontakta oss – vi kan måla ditt trapphus så att det blir en ljus och välkomnande miljö för såväl boende som gäster.

Kontakta oss via formuläret här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri offert på trapphusmålning. Du kan även nå oss på telefon: 08-121 464 00


Trapphusmålning som lyfter fastigheten i Stockholm

Vi har utfört lyckade trapphusmålningar för privatpersoner, BRF:er och företag – hos oss möter du kunnig personal när det handlar om projekt och planering, färgsättning, förarbete och måleri. Vi gör hela jobbet på ett tryggt och kvalitetssäkrat vis.

trapphus

Ett fräscht trapphus höjer värdet på fastigheten

Det finns gott om goda skäl att genomföra en trapphusmålning. Det ökar värdet på fastigheten samtidigt som det skapar en trevlig miljö för alla boende i huset. Vi är alltid väldigt noga med alla detaljer innan vi inleder arbetet med att måla ett trapphus. Vi utgår alltid från fastighetens byggår och dess speciella förutsättningar innan vi drar igång arbetet. Vi för en nära dialog med kunden och tar in all den information som behövs, samt givetvis kundens specifika önskemål. Det är viktigt att göra en ordentlig inventering innan man inleder arbetet med en trapphusmålning.

När vi är klara med förstudien så sammanställer vi alla uppgifter och tar även reda på allt annat som vi behöver veta från kunden, som ritningar, tidigare genomförda renoveringar, målningar och hantverksarbeten. Därefter analyserar vi vad vi kan tillföra inom ramarna för uppdraget.

Vi planerar, ritar och skissar därefter noga, det är viktigt att inget lämnas åt slumpen. Vilka kulörer och beslag passar in? När vi har tagit reda på vad vi behöver så lägger vi fram ett förslag på färgsättning.

Målare med stor erfarenhet av trapphusmålning

Därefter lämnas uppdraget över till våra målare, som har stor kunskap och lång erfarenhet av trapphusmålning. Vid behov kan vi genomföra en provmålning för att vi ska vara säkra på att färgen känns rätt och stämmer med det planerade färgsättningmönstret. När detta är godkänt så inleder vi trapphusmålningen och snart har sin fastighet ett vackrare och trivsammare trapphus!

Trapphuset är alltid en viktig del av en boendefastighet. Det är ofta det första intrycket som gäster får av inomhusmiljön, så vill man skapa en ögonblicklig trivsel så är det bra att se till att det ät trivsamt och fint. Ett trapphus utsätts dessutom för mycket slitage eftersom många rör sig där med smutsiga skor och blöta kläder. Renoveringsbehovet är ofta stort i ett trapphus.

trappa

En trygg och ekonomisk helhetslösning

Under våra år i branschen har vi haft ett stort antal bostadsrättsföreningar som kunder. Vi har målat och utfört underhåll många hus och utfört en lång rad trapphusmålningar. Vårt koncept ger alltid kunden en trygg och ekonomiskt fördelaktig helhetslösning. Vårt mål är att skapa ett kostnadseffektivt och tryggt underhåll för fastigheter, som håller i det långa loppet. Våra målare är kunniga, välutbildade och erfarna och kan genomföra en trapphusmålning och en rad andra tjänster på bästa sätt.

Här går vi igenom några saker som kan vara bra att tänka på när man ska genomföra en trapphusmålning.

Kontrollera de andra delarna av huset innan målningen

Viktigt är att man alltid kontrollerar huset andra beståndsdelar. Vilken stil är huset byggt, vilka färgval och färgscheman finns sedan tidigare. Gör man en förteckning av denna typ av detaljer och rådfråga oss så kan vi hjälpa dig med en trapphusmålning som inte skär sig med fastighetens allmänna stil. Är allt genomtänkt från början så är det större chanser att slutresultatet blir bra.

När det gäller färgval i trapphus så påminner detta mycket om andra former av målning. Det är självklart bra att välja färger som är tåliga och lätta att rengöra. Viktigt är också att det täcker de ytor som ska målas på ett bra sätt.

Ljusa färger ger en trevlig stämning

Ett bra råd inför färgvalet i trapphuset är att kolla hur det ser ut i angränsande utrymmen, exempelvis hall och foajé. Ofta blir det bra om man använder samma färg eller matchande genomgående.

Saknas det fönster i trapphuset? I så fall kan en ljusare färg vara att föredra, på det sättet känns det mindre mörkt och instängt. Det kan även vara bra att välja samma färg på tak som väggar, då blir det enklare att få till hörnen på ett enkelt och snyggt sätt.

Alla våra arbeten är ansvarsförsäkrade och vi är certifierade av Sveriges hantverksråd.

Söker du en kompetent hantverksfirma som kan utföra en trapphusmålning eller någon annan tjänst inom måleri? Välkommen att kontakta oss så hör vi av oss så fort som möjligt.

 

Vi utför trapphusmålning och en rad andra målartjänster.