Målare Stockholm logotyp

Målare Stockholm

Vad drömmer du om att få fixat? | 08-121 464 00

Snickerimålning Stockholm

Professionell snickerimålning Stockholm

Med hjälp av lite ny färg kan du ge ditt hem ett lyft och addera lite fräschhet - med relativt enkla medel och till ett rimligt pris. Vi har lång vana av all typ av snickerimålning i Stockholm och kan hjälpa dig oavsett vad som ska målas. Fokuset ligger alltid på att efterlämna ett perfekt resultat och att du som kund känner dig nöjd. Vi arbetar alltid nära våra kunder och bygger upp en bra kommunikation oss emellan redan från start. Det är viktigt att du känner dig delaktig i projektet.

Kontakta oss via formuläret här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri offert på snickerimålning. Du kan även nå oss på telefon: 08-121 464 00


snickerimålning Stockholm

Så ser en snickerimålning i Stockholm ut

En snickerimålning i Stockholm brukar normalt äga rum i samband med att ett annat projekt planeras. Du kanske vill måla om i vardagsrummet, sätta ny tapet i hallen eller kanske är det taket som behöver fräschas upp genom lite ny färg? Genom att addera snickerimålning till detta skapas ett helt nytt rum. Exempelvis listerna, dörrkarmarna eller fönstren målas om och tar det estetiska uttrycket till en helt ny nivå. Planerar du att måla om i hemmet så ska du, helt enkelt, inte glömma bort vilken stor roll snickerierna de facto spelar.

Det bästa av allt är att vi står redo att hjälpa dig med hela projektet. Du kan med fördel anlita oss både för exempelvis målningen av väggarna, av taket eller för den planerade tapetseringen och addera snickerimålning till detta. Om så sker så lägger vi upp arbetet så att det sker så effektivt som möjligt och att kostnaden för dig, genom detta, blir så låg som den bara kan bli. Givetvis kan du som privatperson även välja att använda ditt Rot-avdrag då du anlitar oss för snickerimålning i Stockholm. Säg till oss innan så drar vi motsvarande belopp - 30% av den totala arbetskostnaden - redan på fakturan.

Regelbundet underhåll ger bra resultat

Att måla om snickerier i hemmet är något som bör ske med jämna mellanrum. Exempelvis så kommer lister, dörrar, karmar och fönster att bli nötta som en följd av det allmänna slitage som tidens tand för med sig. Du dammsuger och slår in dammsugaren i dörrkarmen - gång på gång - och till slut så nöts färgen bort. Oavsett vilka snickerier det handlar om så fyller de en funktion i att rama in och höja det estetiska uttrycket i en bostad.

Viktigt med ordentligt grundarbete

Vad gäller snickerimålning så ska man veta att det är ett roligt projekt att ta sig an. Man ser direkt ett resultat och man ser direkt rummet får det lyft som man strävar efter. Men, det resultat som syns direkt ska också bli hållbart. Tyvärr så ser man ofta att färgen släpper redan efter en kortare tid och att exempelvis listerna genom detta blir fulare än vad de var innan målningen ägde rum.

Det som många missar är att det största fokuset måste läggas vid grundarbetet. Grundarbetet är extremt viktigt vid alla typer av måleriarbeten, men sett till snickerier och målning sådana så är det direkt avgörande för det färdiga resultatet. Baserat på detta så inser man också att en snickerimålning både är tidskrävande och ganska fysiskt ansträngande. Har du tiden som krävs? Om inte så är det bara att ringa oss!

Vi tar hand om allt grundarbete, vi sköter målningen och vi ser till att allt hamnar på sin plats igen. Givetvis ser vi även till att röja upp och städa innan vi lämnar ditt hem också. Oavsett om du behöver hjälp med att måla lister, dörrar, dörrkarmar, fönster, element eller exempelvis köksluckor så är vi företaget för dig!

Vi utför snickerimålning och en rad andra målartjänster.