Målare Stockholm logotyp

Målare Stockholm

Vad drömmer du om att få fixat? | 08-121 464 00

Totalentreprenad vid renovering av villa

Vi erbjuder totalentreprenad på renoveringen av din villa. Totalentreprenad innebär en helhetslösning på projektet, där du, i stället för att anlita en entreprenör för varje enskild del av renoveringen, endast skriver ett kontrakt och låter oss sköta allt. Vi har förutom målningen kompetens och kunskap inom alla områden av renovering, ombyggnad och tillbyggnad och har dessutom ett brett nätverk av samarbetspartners och leverantörer, som valts ut med omsorg för att leverera högsta kvalitet.

”En helrenovering kan vara det ditt hus behöver för att få tillbaka sin forna glans och hänga med i sin tid”

Precis som med oss människor mår ett hus bra av kärlek och omvårdnad, och tar du hand om det på rätt sätt förlänger du dess livslängd. Bor du i ett gammalt hus som börjat visa ålderstecken är det antagligen hög tid att ge det lite kärlek. Som villaägare är man ju ständigt igång och fixar och åtgärdar småsaker; ibland känns det som en kapplöpning mot huset och som att man aldrig hinner med. En helrenovering kan vara det ditt hus behöver för att få tillbaka sin forna glans och hänga med i sin tid.

Inte bara måleri

Vi utför inte bara måleri, utan kan även erbjuda förstärkning eller omläggning av taket, renovering av kök och badrum, ominstallation eller renovering av elinstallationer, översikt och underhåll av ventilation – kort sagt, allt som kan tänkas ingå i en renovering av en villa. På Wall har vi stor erfarenhet av alla typer av renoveringsprojekt och förutom målare har vi behöriga elektriker, snickare och våtrumstekniker i vårt arbetslag.

Vi planerar tillsammans

När vi tar oss an ett renoveringsprojekt vill vi först träffa dig och höra hur dina visioner om huset ser ut. Vi vill även göra en besiktning av huset för att se i vilket skick det befinner sig och vad man kan göra för att på bästa sätt återställa det. Vi gör sedan tillsammans med dig upp en plan för renoveringen och lämnar ett kostnadsförslag.

Samma pris på offerten som på slutfakturan

En totalentreprenad innebär att vi kommer överens om ett pris, och det priset är det enda du kommer att betala. Det kommer inte att dyka upp fakturor från olika underleverantörer eller försäljare av material - om inget oförutsett inträffar under renoveringen är priset på offerten detsamma som på slutfakturan. Vårt mål är alltid att vara så transparenta och tydliga som möjligt, och vi uppdaterar dig löpande om hur projektet fortskrider, allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Självklart lämnar vi garanti på vårt jobb och vi lämnar inte byggplatsen förrän du som kund är helt nöjd.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Är du intresserad av vad vi kan hjälpa dig med är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ger dig gärna även referenser till tidigare kunder så att du själv kan höra dig för om hur de upplevt att samarbeta med oss. På vårt Instagramkonto lägger vi även upp bilder från pågående och tidigare projekt. En bild säger ju som bekant ibland mer än tusen ord - så besök oss gärna där.

 

Vi är experter på måleri och relaterade byggtjänster!3 Apr 2018