Målare Stockholm logotyp

Målare Stockholm

Vad drömmer du om att få fixat? | 08-121 464 00

Fönstermålning Stockholm

Professionell hjälp ger bäst resultat

Hur pass mycket påverkar dina fönster egentligen helhetsbilden av ditt hem? Väldigt mycket, skulle vi säga. Fönster fungerar som bostadens ögon och oavsett om man ser dem från utsidan eller från insidan kommer de att ha en stor påverkan på hur det totala intrycket blir.

Är det dags att byta fönster? Inte direkt. Genom en fönstermålning i Stockholm kan du få dina gamla fönster att bli som nya - till en bråkdel av priset. Vi har lång vana och erfarenhet av fönstermålning och kan åta oss både mindre jobb hemma hos dig som privatperson samt större uppdrag hos exempelvis fastighetsägare, BRF:er och företag. Vi har kapacitet för alla tänkbara uppdrag och lägger alltid största fokus på att lämna efter oss ett arbete av absolut högsta kvalitet - till rimliga priser. En fönstermålning i Stockholm som sker i vår regi ska, helt enkelt, ske effektivt, bli snygg och hålla i en lång, lång tid framöver.

Kontakta oss via formuläret här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri offert på fönstermålning. Du kan även nå oss på telefon: 08-121 464 00


fönstermålning Stockholm

Grundarbetet avgörande vid en fönstermålning

Att måla fönster handlar om mer än att bara applicera ny färg över ytan. Faktum är att det handlar om ett ganska komplext projekt där det avgörande steget handlar om att genomföra ett gediget grundarbete. Minsta miss i detta steg kommer att göra att den nya färgen släpper och att dina fönster genom detta blir lika slitna som de var innan målningen. Vi lägger alltid det största fokuset på att slipa, skrapa och tvätta fönstren innan vi påbörjar den första strykningen.

I många fall kan en fönstermålning ske på plats i exempelvis hemmet, men i andra fall så är det en bättre lösning att de plockas ned och att vi tar med dem till våra egna lokaler. Om den bedömningen görs så ser vi givetvis till att täcka för så att du kan leva ungefär som vanligt och att du slipper befinna dig i en dragig bostad.

Här blir givetvis planeringen avgörande. Vi ser alltid till att utgå från en gedigen och grundlig planering i samband med att vi anlitas för en fönstermålning. I synnerhet gäller detta om det handlar om flera fönster som ska målas samtidigt. Det tar tid - men det ska påverka dig som beställare och din vardag så lite som möjligt. Det är ett av målen vi har: din fönstermålning ska ske effektivt och utan att du ska störas för mycket.

Använd Rot-avdraget för en fönstermålning i Stockholm

Anlitar du som privatperson oss för en fönstermålning i Stockholm så kan du använda ditt Rot-avdrag och genom detta dra av 30% av den totala arbetskostnaden på din deklaration. Du behöver inte göra mer än att säga till oss innan. Vi är registrerade för F-skatt och vi sköter all administration med Skatteverket. Beloppet motsvarande Rot drar vi redan på den faktura du erhåller.

Slitna fönster kommer obönhörligen att rinna över på den övriga interiören. Oavsett vilka möbler du har - eller hur du ställer dessa - så kommer dina slitna fönster att skapa illusionen av ett slitet och trist hem.

En fönstermålning gör skillnad för helheten i din bostad, i era fastigeheter eller på ert företag. Genom att fräscha upp fönstren så skapas ett helt nytt uttryck. Att fönster slits är naturligt sett till placeringen och att med jämna mellanrum måla om dem är en viktig del av underhållet. Vi är experter på fönstermålning och du kan med gott samvete lämna över uppgiften i våra trygga händer. Vi ger dig ett perfekt resultat till rimliga priser. Välkommen!

Vi utför fönstermålning och en rad andra måleritjänster.